Qui som

Ens avalen 40 anys d'experìencia professional confeccionant tot tipus de cortines, tapissats i decoració tèxtil, assessorant als nostres clients en tot moment


 • Façana botiga Rafael Navajas
 • Interior botiga Rafael Navajas
 • Interior botiga Rafael Navajas
 • Mostrari robes cortines Rafael Navajas

El nostre propòsit sempre ha estat ajudar als nostres clients, oferint un assessorament tant a nivell tècnic com decoratiu.

Coneix-nos

Empresa familiar dedicada desde fa ara 40 anys a la decoració tèxtil, confeccionant a mida tot tipus de cortines i roba per a la llar, així com la tapissería de mobles, parets, capçals, aparells de fitness,  peces per a nàutica i exteriors.., amb gran assortit de teixits i tapisseries amb la màxima qualitat.

Aconsellem perquè el producte acabat sigui de la seva satisfacció, sense preocupar-se de res, nosaltres prenem mides, confeccionem i ho instal.lem tot. Per a nosaltres sempre la nostra millor publicitat ha estat el client satisfet que finalitzat el seu treball parla de nosaltres i aconsella a altres a venir a la nostra petita empresa.

Treballem per diferents professionals del món de l’interiorisme fent realitat els seus dissenys.

Busquem les millors propostes en decoració tèxtil, oferint sempre els últims materials amb la major qualitat, solucions diferents a mida als seus projectes de decoració, en cortines, tapisseries, catifes, papers pintats,  cortina tècnica i tot el necessari per a decorar la seva llar amb coixins, edredons, cobrellits i ara també et podem oferir matalassos, canapès i també tendalls, adaptant els preus a cada pressupost i complint el plaç d’entrega parlat.

Els nostres projectes


La nostra història

 • Inauguració 1974 - Rafael Navajas

  Ja fa 40 anys, com passa el temps! En Jordi Jubert, decorador interiorista igualadí, realitza el disseny de la nostra botiga, plena de colors, amb molts teixits i tapiceries.

 • Mn.Joan Serra beneïnt la botiga de Rafal Navajas

  Es tracta d'un any molt especial per a nosaltres, ja que tenim el goig de rebre la benedicció de la nostra botiga de la mà del Rvd. Mn. Jaume Serra i Torras, acompanyats de tota la família i amics.

 • Botiga 1990 - Rafael Navajas

  Renovació amb el disseny dels interioristes Josep Vilanova i en Josep Farrés. Tot es torna més clar i continuem adaptant-nos a les noves tendències.

 • Botiga - Rafael Navajas

  Finalment i amb les ganes de donar una aire de modernitat a la nostra botiga, us mostrem amb il·lusió un disseny més actual, per als nostres clients i obrim la porta a nous compradors.